Водіям розповіли, як заощадити на обслуговуванні автомобіля в 2021 році

Експерти поділилися порадами, які допоможуть заощадити на обслуговуванні автомобіля, передає «Твоя МАШИНА» .

Ставитися до машини дбайливо

Найпростіше заощадити на ремонті – це не допускати поломок. Для цього достатньо не перенапружувати автомобіль, їздити акуратно, без різких стартів і гальмувань. Також слід дотримуватися правил дорожнього руху, щоб не потрапити в аварію. Проходити техогляд слід своєчасно, щоб усунути можливу поломку в зародку.

Виконувати ТО і дрібний ремонт авто своїми руками

Не обов’язково по кожному питанню відвідувати автосервіс. Замінити фільтри або лампочки в фарах можна і самостійно. Якщо купити комплект зимової гуми на дисках, то і сезонна перевзування виявиться не такою вже складною справою.

Ретельно вибирати автосервіс

Нову машину краще віддавати в надійні офіційні сервіси, щоб зберегти гарантію. В інших випадках варто економити і знайти клубну або профільну майстерню, де ремонтують машини конкретної марки.

Купувати запчастини для ремонту авто самостійно

Автосервіс, звичайно, закупить хороші запчастини, але дешевше це буде зробити самому. Так можна порівняти ціни в різних магазинах. Вартість витратних матеріалів одного і того ж бренду значно відрізняється в різних магазинах.

Економити на паливі

Якщо їздити без ривків на швидкості 60 км / год по місту і 90 км / год по трасі, то можна помітно економити паливо. Також рекомендується завести банківську карту з кешбеком на бензин або користуватися програмою лояльності від АЗС.

Включати в страхове покриття тільки потрібні опції

Не варто переплачувати за збір довідок страхової, якщо цим можна зайнятися самому. Також можна виключити з покриття пошкодження авто в разі повені.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти