Назвали топ-6 шалених опцій в автомобілях

Автовиробники намагаються оснастити свої моделі незвичайними опціями, щоб вразити покупців. Про найцікавіші функції розповість «Твоя МАШИНА».

Міні-байк Motocompo у багажнику

У багажнику Honda City Turbo II знаходиться складний міні-байк. Це зроблено для мешканців великих міст, щоби автомобіль можна було залишити на парковці, а на байку доїхати до пункту призначення.

Подушки безпеки для пішоходів

Компанія Land Rover у 2015 році продемонструвала систему аварійного гальмування та зовнішню подушку безпеки для пішоходів. Нововведення отримала модель Land Rover Discovery Sport. У передньому бампері розміщені датчики, які спрацьовують за швидкості 25-50 км/год. При наїзді на подушці пішохода, яка знаходиться в зоні лобового скла, розкривається за 60 мілісекунд і захищає людину від пошкоджень.

LCD монітор 48 дюймів

Китайський електрокросовер Byton M-Byte оснащений найбільшим екраном – його діагональ становить 48 дюймів. Дисплей займає всю ширину передньої панелі. Він управляється за допомогою 7-дюймового тачскріну, який розташований у маточині керма, та 8-дюймового тачскрину, розміщеного на центральному підлокітнику. Також монітор реагує на голосові команди.

Кресла для кінотеатру просто неба

Цю опцію отримав Range Rover SVAutobiography. Крісла можна вибрати чорного або коричневого кольору, зроблені вони зі шкіри Windsor. Вони легко розкладаються і акуратно забираються під підлогу багажного відділення.

Зоряне небо

Зоряне небо можна побачити у салоні розкішного седана Rolls-Royce Phantom у версії Tempus Collection. Сам салон також оформлений у космічному стилі. В інтер’єрі автомобіля простежується концепція астрономічних явищ та нескінченності Всесвіту.

Режим захисту від біологічної зброї

Електрокар Tesla Model X готовий до випадання опадів. Здійснюється це системою захисту та фільтрації повітря Bioweapon Defence Mode, яка не дасть проникнути до салону отруйних речовин.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти