Назвали топ-5 пристроїв для покращення комплектації автомобіля

Щоб зробити автомобіль просунутим, не обов’язково купувати найдорожчу комплектацію. Журналісти назвали найкращі бюджетні пристрої, які зроблять авто більш функціональним, передає «Твоя МАШИНА».

Багатофункціональний мультимедійний пристрій на ОС Android

Дзеркало-дисплей заднього виду на платформі Android виглядає як накладне дзеркало, оптимізоване для експлуатації за кермом. Він виконує функції стандартного планшета, а також оснащений бездротовими інтерфейсами зв’язку, системами навігації та сенсорним дисплеєм.

Датчик контролю сліпої зони

За допомогою цього датчика можна бачити, що відбувається у «мертвій» зоні. Цю функцію можна встановити навіть на модель, де опція не передбачена заводом-виробником. Комплект включає динамік і два радарних датчика. Від блоку зв’язку йдуть дроти, які з’єднані з індикаторами.

Круїз-контроль

Ця система дуже полегшує роботу водія, оскільки автоматично регулює швидкість автомобіля. Встановити круїз-контроль можна в будь-яку машину, достатньо замовити джойстик та мати сканер та спеціальний роз’єм для активації функцій.

Датчик паркування (Парктронік)

Паркувальний радар використовує ультразвукову локацію, щоб сповіщати водія про предмети, що наближаються. Інформація надходить від датчиків у передньому та задньому бамперах на дисплей, і водій знає, на якій відстані перешкода.

Доводчики дверей автомобіля

Плавне закриття дверей можна забезпечити спеціальними механізмами доводчиками. Вони самостійно притягують дверцята, якщо її штовхнули із недостатньою силою. Зазвичай доводчиками оснащуються преміальні авто, але цю функцію можна встановити будь-який автомобіль.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти