Назвали топ-5 найкращих автомобілів з США для роботи в таксі

У Мережі був опублікований список найкращих машин, пригнаних із США, які найбільше підходять для роботи в таксі.

Toyota Camry

Camry має сучасні, комфортні сидіння, а для обробки салону використовується високоякісний матеріал. Даний варіант простий в управлінні і відрізняється гарною маневреністю та плавністю ходу, а також має потужний двигун. На 100 кілометрів шляху у місті він споживає 8,11 літрів, а під час руху по шосе близько 5,74 л.

Camry Hybrid

Головною перевагою цього седана є висока економія палива. У міських умовах він споживає лише 4.6 літрів пального на 100 кілометрів, а на трасі приблизно 4.4 літри. Об’єм багажника становить 427 літрів. Сидіння просторі, матеріали оздоблення якісні. Є доступ до Wi-Fi, що є великою перевагою для пасажирів.

Volkswagen B7 Passat

Passat відрізняється надійною підвіскою, що забезпечує плавний хід на будь-якому дорожньому покритті. Для таксі краще вибирати модель із бензиновим ДВС об’ємом 2.5 л. Витрата палива у міському ритмі складатиме 9.6 л. на 100 км, але також можна встановити ГБО.

Volkswagen Jetta

Цей екземпляр, теж із 2,5-літровим двигуном, краще перевести на газ. Крім цього, модельний ряд Volkswagen Jetta пропонує гібридну версію з турбомотором об’ємом 1.4 л, який відмінно працює в парі з потужним електродвигуном. Витрата бензину при їзді містом на 100 кілометрів становить 9 літрів, газу – 11 літрів, а версія гібрид споживає близько 6,4 л.

Ford C-Max Energy

Машина відмінно підходить для таксі та відрізняється високою безпекою, хорошими ходовими якостями, об’ємним салоном та великим багажником. Двигун без проблем можна перевести на газобалонне обладнання.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти