Назвали топ-5 автомобілів для водія-початківця

Автоексперти назвали найкращі моделі для водіїв-початківців, передає «Твоя МАШИНА».

5. Mazda 6

Це один із найкращих середньорозмірних автомобілів. Машина оснащена потужними двигунами, а салон оздоблений якісними матеріалами. Також модель має всі стандартні функції допомоги водію, включаючи адаптивний круїз-контроль, моніторинг сліпих зон та попередження про перехресний рух позаду.

4. Mazda 3

Динаміка цієї моделі нічим не гірша за попереднього учасника рейтингу. Інтер’єр також виконаний із якісних матеріалів, а передні сидіння зручні для далеких поїздок. Машина оснащена, крім стандартних систем, також моніторингом сонливості водія.

3. Toyota Camry Hybrid

Модель відрізняється високою безпекою та довгим списком функцій допомоги водієві. Базова комплектація має можливість підключення до смартфону, Amazon Alexa та 7-дюймовий сенсорний екран.

2. Mazda CX-5

Ця машина надійна та економічна. До списку стандартних функцій допомоги водієві входить адаптивний круїз-контроль та моніторинг сліпих зон. Також автомобіль отримав нову інформаційно-розважальну систему із 10,25-дюймовим сенсорним екраном.

1. Honda Accord

Цей автомобіль найбільше підходить для водіїв-початківців. Він відрізняється містким багажником та просторим салоном з якісним оздобленням. Розгін машина набирає швидко, при цьому паливо витрачає ощадливо. Серед функцій активної безпеки є адаптивний круїз-контроль та автоматичне екстрене гальмування.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти