Назвали топ-5 кросоверів для покатушок по снігу: зроблять зиму незабутньою

Хороший позашляховик для їзди по снігу та льоду повинен забезпечувати міцне зчеплення з дорогою, мати підігрів сидінь та розширені функції безпеки.

Toyota RAV4 2021 року

Toyota RAV4 – це зручний, простий та технологічний SUV з повним приводом. Він має підігрів передніх сидінь та рульового колеса, а також двірники з датчиком дощу та автоматичні задні двері з електроприводом. RAV4 оснащений 203-сильним чотирициліндровим двигуном, який працює з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Honda CR-V 2022 року

Любителі зимового водіння можуть придбати версію Special Edition з підігрівом передніх сидінь та дистанційним запуском. Модель оснащена двозонним клімат-контролем. Під капотом розташований чотирициліндровий двигун потужністю 190 кінських сил та безступінчаста автоматична коробка передач.

Subaru Forester 2021 року

Цей автомобіль популярний завдяки доступній ціні та великому салону. У ньому встановлений 182-сильний чотирициліндровий двигун та безступінчаста автоматична трансмісія. Комплектація Premium – найкращий вибір для зимового водіння. Вона пропонує систему допомоги при спуску з пагорба, систему підвищення тяги Subaru X-Mode та підігрів сидінь.

Ford Expedition 2021 року

Expedition оснащені двигуном V6 з подвійним турбонаддувом потужністю 375 або 400 кінських сил, які працюють у парі та 10-ступінчастою коробкою передач. Пакет FX4 Off-Road включає більш жорсткі амортизатори, електронний диференціал, захисні пластини, посилений радіатор, бічні підніжки, всюдихідні шини і повний привід.

Jeep Wagoneer 2022 року

Wagoneer оснащений двигуном V8 з технологією м’якого гібрида, яка видає 392 к.с. Автомобіль має підігрів передніх сидінь та рульового колеса. Пакет Advanced All-Terrain включає пневматичну підвіску, двоступінчасту роздавальну коробку, захисні пластини і всюдихідні шини.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти