Назвали топ-5 найкращих міських кросоверів в Україні

Автоексперти назвали найцікавіші міські кросовери, які дебютували у нашій країні в 2021 році.

Nissan Juke

Новий Juke досить місткий для свого класу. У порівнянні з попередником кросовер став на 75 мм довшим, на 35 мм ширшим і на 30 мм вищим. Приріст у габаритах позитивно позначився на просторі салону: запас для ніг задніх пасажирів збільшився на 58 міліметрів, а простору над головою побільшало на 11 міліметрів. Мотор пропонується лише один – літровий бензиновий агрегат потужністю 114 кінських сил. В автомобілі не найкращий інформаційно-розважальний комплекс, немає ні цифрової панелі приладів, ні бездротової зарядки для смартфонів.

Toyota Yaris Cross

Yaris Cross побудований на одній платформі з хетчбеком Yaris, але вони відрізняються як дизайном, так і габаритами. Кліренс Yaris Cross складає 170 міліметрів. Це добре для автомобіля цього класу. Хоча в деяких конкурентів дорожній просвіт навіть більший. Повного приводу немає.

Opel Mokka

Opel Mokka добре оснащений. Тут є система розпізнавання дорожніх знаків, втоми водія та помічник утримання у смузі руху. У максимальній комплектації є великий екран цифрової панелі приладів і двоколірне забарвлення кузова. Під капотом може розташовуватися 1,2-літровий двигун, що видає 130 кінських сил, який працює з 8-ступінчастим «автоматом». Також німці обіцяють 188 міліметрів дорожнього просвіту. Це чудовий показник для міського кросовера. Об’єм багажника становить 350 літрів.

Renault Captur

Captur – місткий кросовер. Об’єм його багажника – понад 400 літрів. З погляду простору цей кросовер виграє у Opel Mokka та Toyota Yaris Cross. Мотор тільки один – 1,3-літровий, бензиновий, але можна вибрати форсовану версію до 155 кінських сил. Renault Captur майже не має систем активної безпеки і навіть відсутня бездротова зарядка для смартфонів.

Chery Tiggo 2 Pro

Найближчим часом до України доїде новинка від Chery – маленький кросовер Tiggo 2 Pro. Автомобіль має кліренс 178 міліметрів і тільки передній привід. Літровий двигун видає близько 100 кінських сил, а 1,5 літровий агрегат – 106 кінських сил. Скільки буде коштувати Chery Tiggo 2 Pro ще невідомо. Але зрозуміло, що це буде найдешевший кросовер серед згаданих. При цьому китайці пропонують непогане обладнання.

Джерело cardiagram.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти