Українцям розповіли, як уберегти свій автомобіль від угону

Проблема угону автомобіля хвилювала і хвилюватиме усі покоління автомобілістів. Різних схем в Україні дуже багато і не існує жодної панацеї від викрадачів.

Незважаючи на це, ми все ж таки розглянемо варіанти того, як можна убезпечити свій транспортний засіб.

Одним з найдієвіших варіантів є страхування на кшталт “КАСКО”, яке захистить авто від різних факторів, але ваш гаманець добряче “схудне”.

Механічнe блокування. Найзрозуміліший і найпростіший спосіб, який полягає у блокуванні коробки передач, керма або замку капота.

Додатковий іммобілайзер. Досить непоганий варіант захисту, але деякі викрадачі навчилися зчитувати дані за допомогою “кодграбера” не тільки з ключа, але і з так званої “мітки”, оскільки саме без неї автомобіль просто не заведеться.

Найдешевшим способом захисту є прихована кнопка, яка відключає живлення на бензонасос або запалювання. Тепер для того, щоб завести авто потрібно знати, де знаходиться кнопка і натиснути на неї.

Також можна встановити традиційну сигналізацію, але потрібно знайти справді добрий охоронний комплекс. Дешеві сигналізації – це просто можливість дистанційно закрити двері та відкрити багажник. Але це не означає, що дорогі системи набагато кращі.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти