Як швидко видалити лід з автомобіля

Коли дощ йде в холодну погоду, автомобіль може перетворитися на крижану скульптуру. Як звільнити транспортний засіб, розповість «Твоя МАШИНА».

Знадобляться такі пристрої:

• Скребок із твердим гумовим лезом;
• Засіб-розморожувач з розпилювачем;
• Рукавички.

Для початку потрібно запустити двигун, потім слід увімкнути обігрівач на максимум. Потік повітря має йти на лобове скло. Якщо є окрема функція обігріву лобового скла – шляхом обдування або вбудованим електрообігрів – треба активувати її. Також необхідно включити обігрів дзеркал та заднього скла.

Поки салон прогрівається, можна почати прибирати лід із лобового скла. Щоб крижана кірка легше відходила, можна почекати 5-10 хвилин. Тоді працюватиме скребком значно простіше.

Починати краще з того краю, де шар тонший або вже підтанув. Може допомогти рідина-розморожувач її треба лити зверху, так, щоб препарат потрапляв під шар льоду і розпливався під ним по склу. Для цього краще вгорі скла прочистити щілину в льоду до самого скла, через яку і зрошувати скло препаратом.

Немає сенсу намагатися очистити весь кузов – достатньо прибрати кригу з дверей та зі скла передньої частини салону. Також не варто зіскребати лід жорсткими підручними предметами, які можуть подряпати лакофарбове покриття та скло.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти