Британці назвали найкращі вживані сімейні автомобілі

Коли сім’я стає великою, потрібний більш місткий автомобіль. Британські експерти назвали найкращі б/у моделі, передає «Твоя МАШИНА».

Відкриває рейтинг Honda Civic. Експерти оцінили модель на 3 зірки. Основними мінусами стали низька стеля, незрозуміла панель приладів і завищена ціна. Зате машина надійна і ніколи не підведе.

Далі йде Kia Ceed, який теж отримав 3 зірки. Проблемами моделі стали погана керованість та слабкий двигун із немаленькою витратою палива. Проте великий попит забезпечений надійністю, приємним дизайном та просторим салоном.

Також варто відзначити Hyundai i30 – автомобіль заслужив 4 зірки. Недоліками стали мала потужність двигуна та недостатнє місце на задніх сидіннях. Але вирішити проблеми можна встановленням двох дитячих автокрісел.

Непоганим варіантом стане популярний Volkswagen Golf. Машину цінують за хороший та перевірений часом дизайн, місткий салон та надійність. Експерти оцінили автомобіль на 5 зірок. Головним мінусом стала найвища вартість. Ранні версії мали проблеми з АКПП.

Лідером стала Skoda Octavia. Машину визнали найкращою моделлю для сімейних поїздок за рахунок великого салону та потужного економічного двигуна. Автомобіль одержав 5 зірок від експертів. Але без вад теж не обійшлося: базова комплектація дуже скромна, є проблеми з «автоматом».

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти