Водіям розповіли, як захистити автомобіль від бруду та подряпин

З роками кузов автомобіля втрачає свій заводський блиск в умовах експлуатації. Подряпини від гілок або каміння можу знатно зіпсувати настрій власника та спровокувати значні витрати на роботу малярів. Щоб цього не сталося, пропонуємо ознайомитися з дієвими порадами щодо захисту кузова машини.

Жорсткий віск

Це найдешевший і найпростіший варіант у нанесенні під час миття або полірування машини. Завдяки йому з’являється тонка плівка з гідрофобним та антистатичним ефектом. Проте від подряпин такий спосіб не вбереже.

Рідке скло

Цей засіб створює захисний шар на кузові, відштовхуючи воду та надаючи блиску. Для нанесення слід розтирати рідину по автомобілю і кілька днів уникати контакту з водою. Це надійний захист від бруду та дрібних подряпин.

Керамічне покриття

Керамічне покриття є нанесенням на машину частинок оксиду титану, діоксиду кремнію і деяких неорганічних сполук, вони становлять основу кераміки. До того ж воно гарантує ефектний блиск та гідрофобний ефект.

Вінілова плівка

Така плівка досить щільна та товста, тому захистить автомобіль від механічних пошкоджень та допоможе змінити колір автомобіля без його фарбування.

Прозора поліуретанова плівка

Це найдієвіший варіант, який не змінює зовнішній вигляд автомобіля, але коштує він найдорожче. Використовуючи дешеву плівку, при демонтажі вона може відклеїтися разом з лаком, що призведе до втрати первозданного вигляду машини.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти