Назвали топ-5 кросоверів із надійними підвісками: довго служать і не приносять проблем

Автомобільні експерти склали список кросоверів із надійними підвісками.

Hyundai ix35. Автомобіль оснащений приводом 4х4 та дизельним двигуном, що йде в парі з «механікою» або «автоматом». Серед мінусів можна відзначити невеликий ресурс пильовиків, стійок стабілізатора та задніх сайлентблоків. Найкраще купувати екземпляри 2013-2014 років.

Mitsubishi ASX має проблеми зі стійками та втулками стабілізаторів, які доведеться часто міняти. Серед двигунів варто відзначити 1,8- та 2,0-літрові агрегати, а ось 1,6-літровий мотор на 114 к.с. стане поганим вибором.

Volkswagen Tiguan 2012-2013 років випуску. На вибір доступні практично всі комбінації агрегатів та КПП. Рекомендується 2,0-літровий двигун у поєднанні з АКПП.

Renault Duster. Слабкими місцями автомобіля можна назвати втулки та стійки стабілізатора. Найкраще, якщо під капотом буде встановлено 1,6-літровий двигун. А ось 1,5-літровий дизель брати не слід.

Suzuki Grand Vitara. Це надійний та невибагливий автомобіль з мінімумом нарікань до підвіски. Коробки передач заслужили хорошу репутацію. Мотори краще вибирати на 2,0 або 2,4 літри, а ось 1,6-літрового варіанта краще уникати.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти