Електрокар в Україні може бути доступним: які є варіанти та ціни

Багато хто хоч раз замислювався про покупку електромобіля, але відлякує високі ціни. Однак є й доступні варіанти, передає «Твоя МАШИНА».

Nissan Leaf

Зношений автомобіль, батарея якого знаходиться на середині свого життєвого циклу, коштуватиме не дорожче за 4900 доларів. Однак, варто готуватися до маленького запасу ходу – приблизно 70-100 км.

Renault Twizy

Дуже цікава модель, яку можна придбати за 5000 доларів. Електрокар дуже невеликий, а запас ходу становить близько 100 км. Максимально машина може розганятися до 80 км/год, також у салоні відсутня пічка.

Renault Kangoo Z.E.

Найпопулярніша модель, що використовується як комерційний електротранспорт. Одного заряду вистачає на 170 км, але запас ходу вживаного варіанта складе приблизно 80 км. Натомість і ціна на вторинному ринку приваблива – всього 5200 доларів.

Citroen C-zero

Машина 2011 року випуску коштуватиме 5300 доларів. Електрокар добре підійде для міста – одного заряду батареї вистачить приблизно на 80 км пробігу.

Smart EQ Fortwo

Примірник 2014 року коштуватиме 6400 доларів. Проїхати без заряджання машина зможе до 120 км, також модель оснащена всіма необхідними функціями.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти