Назвали найнебезпечніші автомобілі всіх часів

Безпека автомобіля є найважливішим аргументом на користь вибору тієї чи іншої моделі. Але деякі варіанти являють собою пряму небезпеку для тих, хто знаходиться всередині. Автомобільні експерти склали список автомобілів, які мають слабку конструкцію кузова.

Почнемо наш рейтинг із досить популярного Ford Explorer 90-х років, у якого регулярно вибухала штатна гума. В зв’язку з цим, через високий центр тяжіння машина могла перекинутися будь-якої миті.

Далі йде китайський Geely CK1. Автомобіль пропонував непогану комплектацію та ціну. Однак при ударі він складався, наче його зліпили з картону.

Chevrolet Corvair – відомий автомобіль у США, який був схильний до перекидання на поворотах.

Бмв Isetta. Машинка вийшла оригінальною, цікавою та економною. Але багатьох вона відлякувала своїми дверцятами спереду. Можна тільки уявити, що відбувалося з водієм під час лобового зіткнення.

DeLorean DMC-12. Після участі у трилогії “Назад у майбутнє” цей автомобіль став просто культовим. Але його безпека залишала бажати кращого. Найбільше власників дошкуляв двигун. Проте ще серйознішу проблему їм обіцяли модні дверцята у вигляді крила чайки. Якщо кузов хоч трохи деформувався в аварії – відкрити їх було просто неможливо, а витягти водія з розбитої машини було дуже важко.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти