Назвали найнезвичайніші мотоцикли за всі часи

У світі чимало любителів і фанатів мотоциклів різного класу. Але деякі екземпляри двоколісних виглядають незвично і дивно.

Наприклад, електроцикл від компанії Curtiss Motorcycles. Цей екземпляр має екзотичний дизайн та потужну електричну установку, з якою потрібно бути дуже обережним.

Далі йде міні-байк з японським корінням – Honda Z50J Monkey Baja Africa. Скласти цю машинку міг кожен бажаючий, просто придбавши комплект деталей японського виробника. В результаті ви отримували мініатюрну копію легендарної Honda Africa Twin за помірний цінник.

Honda CBX Cafe Racer By Motorretro. Ця модель має рядний шестициліндровий двигун, який розташований поперек мотоцикла. Також він має просто шалену вихлопну систему, яку чути за багато кілометрів.

Honda Motocompo презентували ще в 1981 році, як компактний складний скутер, який за потреби міг поміщатися в багажник авто. Особливість Motocompo полягає в тому, що його створили під конкретний автомобіль –Honda City.

І насамкінець розглянемо електричний мотоцикл MoonBikes, який на вигляд нагадує місяцехід. Цей мотоцикл екологічний, потужний і мало важить. На снігу він почувається так само добре, як і на чистому асфальті.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти