На ремонт поліцейських автомобілів витратять майже 10 мільйонів гривень

Експресу стало відомо, що 22 березня Департамент патрульної поліції уклав угоду про технічне обслуговування та поточний ремонт службових машин “Mitsubishi Outlander PHEV” на загальну вартість 6 мільйонів 840 тисяч гривень.

У 26 містах України працівники Департаменту патрульної поліції патрулюють вулиці на службових автомобілях саме цієї марки. Загалом на балансі Департаменту є 238 таких машин.

Тендер на обслуговування патрульних автівок не проводили. Заробити дали ТОВ “ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА”, з яким і уклали угоду. До слова, саме у цієї фірми свого часу і були куплені патрульні машини.

У поясненні до угоди, яку опублікували на сайті публічних закупівель ProZorro, зазначено: “Згідно умов гарантійної політики компанії, автомобіль повинен проходити обслуговування в офіційній сервісній мережі Mitsubishi з використанням оригінальних запчастин Mitsubishi, а також проходити регулярне технічне обслуговування”.

Окрім того, Департамент патрульної поліції оголосив ще один тендер на технічне обслуговування ще 71 службових автівок інших марок. Очікувана вартість цієї послуги – 1 мільйон 843 тисячі 376 гривень. Початок аукціону заплановано на 5 квітня.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти