Водіям розповіли, як підготувати автомобіль до продажу

Продаж уживаного автомобіля справа тонка і до неї краще підготувати свій транспортний засіб. Тому пропонуємо ознайомитися з найкращими порадами, які допоможуть зробити автомобіль привабливішим для покупців.

Отже, якщо у вашого авто є не надто суттєві проблеми, які можна недорого та швидко прибрати, краще займіться ними. Адже те, що коштуватиме на СТО 500 грн, при продажу перетвориться на 2 500 грн.

Зовнішній вигляд машини є важливим фактором при виборі, тому приділіть йому достатньо уваги. Відполіруйте пожовклі фари, а також здійсніть полірування кузова. Якщо ви не хочете витрачати багато грошей, тоді добре вимийте авто, легенько підфарбуйте всі невеликі подряпини спеціальним олівцем-фарбою і нанесіть шар твердого воску.

Далі переходимо до салону, адже саме в ньому водій проводить більшу частину часу. Найголовніше – відразу викидайте всі ці “пахкі” поліролі, адже саме вони і відлякують покупців. Все, що потрібно, просто добре вимийте салон та повісьте неагресивний ароматизатор.

Що ж до підкапотного простору, то ви повинні постійно підтримувати там чистоту, а не швидко помити агрегати перед реалізацією, це, швидше за все, не сподобається покупцеві.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти