Рейтинг найпотворніших автомобілів 90-х років

Автомобільні експерти назвали список найпотворніших автомобілів 90-х років.

Відкриває список Ford Taurus, який з’явився 1985 року. Модель мала передній привід, аеродинамічний кузов та 3,0-літровий V6 під капотом. Зовнішній вигляд автомобіля на сьогоднішній день може сподобатися не кожному автолюбителю.

Далі у списку розташувався корейський Hyundai Tiburon. Дизайнери перебрали з плавними вигинами кузова і машина може сподобатися не кожному.

Subaru Impreza Casa Blanca відзначалася величезною головною оптикою, а дизайн автомобіля не зовсім гармонійно поєднується з лініями кузова.

Buick Skylark виглядає дуже дивно, особливо на тлі стильних співплатформників у вигляді Pontiac Grand Am та Oldsmobile Achieva.

Fiat Multipla виглядає незвично, адже двоступінчастий передок із парою фар під стійками рідко можна зустріти на серійних автомобілях. Після рестайлінгу 2004 року він втратив левову частку суперечливості і виглядав більш формально.

GM EV1 1996 1999 року випуску. Автомобіль має коефіцієнт аеродинамічного опору Cx 0,19, але дизайн залишає бажати кращого.

Замикає рейтинг Reliant Robin. Британську модель можна вважати одним із найнегарніших автомобілів трьох десятиліть, оскільки вироблявся він з 1973 по 2002-й.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти