Українцям розповіли, як перед покупкою дізнатися про справжній пробіг автомобіля

Експерт розповів, як розпізнати скручений пробіг у автомобіля, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Продавці на вторинному ринку дуже часто вдаються до скручування пробігу, щоб швидше і дорожче продати автомобіль. Згідно зі статистикою, пробіг скручено у кожної п’ятої машини.

Зрозуміти, чи був скручений пробіг, можна за прямими і непрямими ознаками. До першої групи відносяться дані з програм офіційних дилерів та імпортерів, а також бортового комп’ютера транспортного засобу. Якщо прямих доказів немає, варто оглянути салон.

Непрямими ознаками є затерте кермо, подряпини на декоративних панелях і накладках, зношеність килимового покриття, зам’яті боковини крісел, затерті кнопки склопідйомників, зношені ремені безпеки (особливо в місцях кріплення), важіль КПП передач і підлокітники.

Також багато про що можуть сказати педалі газу та гальма. Якщо вони виглядають зношеними, то швидше за все пробіг скрутили. Також слід звернути увагу на панель приладів. Якщо справжній пробіг хотіли приховати, то на панелі можна побачити деякі сліди втручання, наприклад, сліди її зняття, подряпини поруч із кріпленням, нерівні кріплення.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти