Водіям розповіли, як самостійно повернути салону автомобіля колишній блиск

Салон автомобіля – це те місце, де водій проводить найбільше часу. Його потрібно тримати в чистоті і порядку, але ціни на хорошу хімчистку часом кусаються. Тому пропонуємо ознайомитися з порадами експертів з відновлення салону власними руками.

Отже, якщо у вашого авто шкіряний салон, вам потрібно придбати спеціальний засіб, який з легкістю зітре всі відкладення бруду. Те саме відноситься і до керма.

За салоном з тканини теж потрібно доглядати, адже текстиль дуже любить поглинати у себе бруд та пил, особливо влітку, коли ви відкриваєте вікна. Якщо на пиляльну тканину потрапить волога, тоді на матеріалі з’являться дуже неприємні плями. Невеликі забруднення поверхні легко видалити за допомогою спеціальних неагресивних засобів, що швидко вивітрюються. Там, де вони не допомагають, допоможе звичайний засоб для виведення плям. Щоб не довелося робити хімчистку, достатньо хоча б раз на тиждень скористатися пилососом.

Пластик салону також має властивість забруднюватися і, щоб підтримувати його в хорошому стані, вам потрібно придбати засіб з антистатичним ефектом і наносити його на протертий вологою ганчіркою пластик. Тоді салон автомобіля стане більш свіжим та привабливим.

А ось для чищення килима використовуємо пилосос, а там, де є застарілий бруд, краще вибрати пінний очисник. Його також наносимо на місце забруднення, чекаємо кілька хвилин і прибираємо тим самим пилососом.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти