Назвали топ -5 найкращих компактних кросоверів: ідеально підходять для міста

У Мережі опублікували рейтинг найкращих компактних кросоверів, які ідеально підходять для міста.

Nissan Juke

Новий Juke досить місткий та практичний як для свого класу. Із недоліків варто відзначити єдиний літровий бензиновий агрегат потужністю 114 кінських сил. З пересуванням по місту він справляється на відмінно, але на трасі динаміки вже іноді не вистачає. Також тут не найкращий інформаційно-розважальний комплекс.

Toyota Yaris Cross

Yaris Cross побудована на одній платформі з хетчбеком Yaris, але вони відрізняються як дизайном, так і габаритами. У автомобіля цікава лінійка силових агрегатів, а також набір активних систем безпеки. Крім того, незаперечною перевагою буде і кліренс в 170 мм.

Opel Mokka

Opel Mokka добре оснащений. Тут є система розпізнавання дорожніх знаків, втоми водія та асистент утримання у смузі руху. У максимальній комплектації – великий екран цифрової панелі приладів і двоколірне забарвлення кузова. Лінійка двигунів не дуже різноманітна, але є 1,2-літровий двигун, що видає 130 кінських сил. Він працює з 8-ступінчастим “автоматом”. Також виробник обіцяє 188 мм дорожнього просвіту.

Renault Captur

Captur – місткий кросовер. Об’єм його багажника понад 400 літрів. З погляду простору цей кросовер виграє у Opel Mokka та Toyota Yaris Cross. Під капотом може розташовуватися лише 1,3-літровий бензиновий двигун. З недоліків варто відзначити невеликий перелік систем активної безпеки та відсутність бездротової зарядки для смартфонів.

Chery Tiggo 2 Pro

Chery Tiggo 2 Pro – непоганий варіант для тих, хто не має нічого проти китайського автопрому. При цьому виробник пропонує непогане оснащення. Автомобіль має дорожній просвіт у 178 міліметрів, але привід тільки передній. З мінусів можна відзначити літровий двигун, який видає близько 100 кінських сил і 1,5 літровий агрегат на 106 “конячок”. Також залишаються питання щодо безпеки даної моделі.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти