Українцям розповіли, як уберегти свій автомобіль від угону

Автомобільні фахівці назвали популярні засоби захисту машини від угону.

Отже, якщо ви не хочете лізти в штатну електричну схему свого авто, то найпростіше його просто застрахувати по типу “КАСКО”, яке захистить авто від різних факторів.

Механічне блокування. Цей захист допоможе заблокувати коробку передач і кермо, тому зловмисник витратить набагато більше часу, обминаючи блокування. Останнім часом її почали ставити на капот, щоб бандитам було важче дістатися блоку управління і відключити сирену.

Додатковий іммобілайзер. Якщо викрадач зчитав “кодграбером” ключ і вже заліз у авто, то завести його не вдасться. Адже йому треба було зчитати дані не тільки з ключа, але і з так званої “мітки”, саме без неї автомобіль просто не заведеться.

Найдешевшим способом захисту є прихована кнопка. Все просто – майстер шукає проводку, яка відповідає за бензонасос чи запалювання, та встановлює у розрив звичайну кнопку. Тепер для того, щоб завести авто потрібно знати, де кнопка і натиснути на неї.

Встановлення традиційної сигналізації. До цього питання потрібно підходити свідомо і вибирати сигналізацію під свій автомобіль, тому що кожна машина має свої особливості та слабкі місця, які потрібно захистити.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти