Назвали найкращі автомобілі року: надійні та довговічні

Аналітики американського журналу “Consumer Report” опублікували результати чергового дослідження, в рамках якого було визначено найкращі автомобілі 2022 року.

Отже, у категорії до 25 тисяч доларів найкращими автомобілями 2022 року були названі Nissan Sentra і Nissan Rogue Sport.

Седан автори рейтингу похвалили за більш преміальне оснащення, дизайн та непоганий 2-літровий 4-циліндровий двигун, який працює у парі з безступінчастою трансмісією.

Що стосується кросовера Nissan Rogue Sport, то йому опинитися в лідерах вдалося за рахунок комфортабельності салону та відмінної шумоізоляції для свого класу.

Від 25 до 35 тисяч доларів

У цьому ціновому класі найкращими автомобілями були названі Subaru Forester, Honda Accord та Toyota Prius.

Секрети успіху «Форестера» звелися до ефективного та простого дизайну, економічного двигуна, високого рівня безпеки, а також відмінної продуктивності та надійності.

Accord є ідеальним сімейним седаном з великим внутрішнім простором, приємною їздою, достатньою потужністю і вражаючою ефективністю».

Ну а гібридний «Пріус» включили до списку найкращих автомобілів за найвищі стандарти економії палива, а також за комфортну, стабільну їзду та непогану керованість.

Від 35 до 45 тисяч доларів

Лідерами в цьому ціновому сегменті виявилися Honda Ridgeline, Kia Telluride та Toyota RAV4 Prime.

Вся трійця отримала високі оцінки за відмінну продуктивність, плавний хід та приємну керованість.

45 тисяч доларів і вище

Що стосується кращих машин у вищій ціновій категорії з тих, що розглядалися, то ними стали Lexus RX і Ford Mustang Mach-E.

“Японець” удостоївся звання найкращого за поєднання комфорту, продуктивності безпеки та надійності. У той же час Mustang Mach-E похвалили за швидке прискорення, маневреність та відмінну керованість.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти