Назвали 6 німецьких автомобілів, які так і не виправдали себе

Не всі німецькі автомобілі виправдали очікування покупців. Експерти назвали моделі, які відверто розчарували водіїв, передає «Твоя МАШИНА».

1. Porsche 968

Модель не мала великого попиту в 90-ті роки. Можливо, автомобілістів відштовхнув той факт, що машина, по суті, була просто переробленою версією 944-го. Також при не дуже привабливому дизайні ціна моделі була високою.

2. Audi A2

Автомобіль вийшов хорошим, навіть занадто: безліч відмінних технічних рішень, інноваційний підхід у конструюванні, висока ергономіка та гарне оснащення. Саме це спричинило надто високу ціну для свого класу.

3. Mercedes-Benz R-класу

В даному випадку не на користь пішла надмірна сміливість інженерів. Так, компанія вирішила випустити преміальний мінівен. Попиту автомобіль, звісно, ​​не знайшов.

4. Volkswagen Phaeton

Це перший дорогий седан марки, і вийшов він дуже гідним. Ось тільки, можливо, автомобілістів відлякувало назву моделі – її назвали на честь героя давньогрецької міфології, який загинув унаслідок ДТП.

5. BMW 5-ї серії GT

Розробляючи цю модель, компанія вирішила збільшити простір для голови пасажирів та розширити багажник. Таке рішення не пішло на користь дизайну, а, як виявилося, у пріоритеті у покупців стоїть зовнішність.

6. Mercedes-Benz X-класу

Марка спробувала випустити ще одну нестандартну собі модель – преміальний пікап. Машину рекламували, як могли, тільки попит це ніяк не підвищило.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти