Водіям розповіли, як правильно перевозити зброю в автомобілі

Автомобільні експерти розповіли про варіанти фіксації законної зброї в автомобілі, окрім класичного бардачкa.

Магнітний тримач

Для пістолетів може чудово підійти спеціальний магнітний утримувач. Закріпити його можна як горизонтально, так і вертикально. Але при покупці потрібно звернути увагу на вагу вашого пістолета та характеристики магнітного елемента. Мінус полягає в тому, що для відриву пістолета від кріплення потрібні зусилля.

Сейф

Ще однією альтернативою бардачку може бути спеціальний сейф. При цьому він ускладнить крадіжку зброї від потенційного зловмисника. Крім того, ви можете вибрати сейф спеціальної форми. Істотним мінусом є його монтаж в автомобіль, який може вимагати додаткових зусиль.

Вертикальні фіксатори

Для фіксації гвинтівки у подібному стані може використовуватись як цільна конструкція, так і комплект з двох затискачів, що кріпляться на деталі інтер’єру машини. Тип замків буває різним, зокрема і таким, щоб можна було вихопити “ствол” одним різким рухом.

Кріплення під стелею

Цей варіант відмінно підійде для кріплення громіздких “стволів”. При цьому кріплення малопомітне для потенційних грабіжників або інших бандитів, від яких вам може знадобитися захист. Але це має бути спеціальне кріплення, розраховане на конкретну зброю.

Джерело uamotors.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти