Назвали важливі речі, які потрібно перевірити у машині перед дальньою поїздкою

Вирушаючи в далеку дорогу, вам необхідно ретельно переконатися в наявності всіх необхідних деталей та технічної справності транспортного засобу.

Перше, що потрібно перевірити перед поїздкою – це реєстраційні та страхові документи автомобіля.

Також необхідно стежити за рівнем масла, обслуговуванням та калібруванням шин, справністю фар, електричних компонентів, зчеплення, а також наявністю будь-якого додаткового обладнання на транспортному засобі (запасне колесо, домкрат, сигнальний трикутник та вогнегасник).

Радіатор – це важливий елемент працездатності автомобіля, який відповідає за охолодження двигуна. Тому варто приділяти особливу увагу наявності антифризу в розширювальному бачку та його якості.

Перед поїздкою ознайомтеся з рекомендаціями про те, як правильно розмістити сумку, велосипед, рибальські снасті та інші речі, щоб ваша поїздка була максимально комфортною та безпечною.

Якщо в плани поїздки входить взяти з собою домашню тварину, немає нічого важливішого, ніж забезпечити безпечне транспортування тварини. Таким чином, транспортні ящики можуть використовуватися для перевезення домашніх тварин невеликого або середнього розміру. Сидіння або ремені також є відповідними альтернативами.

Джерело uamotors.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти