Українкам розповіли, як жінці без досвіду керування їхати на автомобілі в евакуацію

Через вторгнення РФ в Україну багатьом водіям довелося проводити за кермом багато часу, шукаючи безпечного місця. Це стосується і жінок. Деякі з них хоч і мають посвідчення водія, але раніше користувалися машиною нечасто. Тому пропонуємо ознайомитися з рекомендаціями, які допоможуть уникнути досить простих проблем у дорозі.

Почнемо з того, що не потрібно соромитися показати, що ви не дуже досвідчений водій. Наприклад, у вузькому місці, де ви не відчуваєте габарити, вийдіть із машини та подивіться, скільки місця залишилося до перешкоди.

Рухатися в щільному потоці транспорту протягом тривалого часу непросто навіть досвідченому водієві, тому зупиняйтеся частіше для перепочинку.

Дрібні питання щодо автомобіля можна з’ясувати, зателефонувавши чоловікові. А можна ту саму відповідь знайти в бардачку, де більшість автовласників зберігає заводський мануал.

Якщо ви не знаєте куди їхати або у вас щось не виходить з керуванням машиною, не робіть нічого поспіхом. Краще зупиніться і вже в стані спокою розберіться з навігацією або вирішіть інші питання.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти