Назвали китайські бренди, які випускають найнадійніші автомобілі

Автомобільні експерти вивчили проблеми, з якими стикаються автомобілісти в період від 2 до 12 місяців з моменту покупки нової машини та склали рейтинг автовиробників за кількістю виявлених проблем на 100 автомобілів.

До цього списку увійшли 15 китайських компаній. Найнадійнішими були визнані автомобілі брендів Nio, Venucia (належить Dongfeng-Nissan) та Lynk & Co (входить до складу концерну Geely). Показник PPH марки Nio склав 49 дефектів на 100 машин, Venucia – 50 дефектів на 100 автомобілів, а Lynk & Co – 98 дефектів на 100 транспортних засобів.

Далі в рейтингу розташувалися Maxus (належить концерну FAW) та стартап Li Auto, у яких по 102 дефекти на 100 машин. Також у ТОП-10 увійшли Geometry (входить до Geely), BYD, Dongfeng Forthing, а також Baojun та Exeed (преміальний суббренд Chery). Chery, Geely, GAC Aion, Changan Oshan та Xpeng опинилися у списку 15 найякісніших автовиробників.

Найбільш проблемними виявилися автомобілі марки Ora, Changan, а також Hongqi та GAC Trumpchi: найбільше нарікань викликалa якість обробки інтер’єру. Неекономічними та шумними назвали моделі Jetour, Roewe, FAW Bestune, Dongfeng Forthing та Baojun, за якість їзди критикували бренди Neta, Roewe, Leapmotor та GAC Trumpchi, а найпроблемніший клімат-контроль виявився у автомобілів GAC Aion, Wuling, Neta, а також Leap Motor.

Джерело uamotors.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти