Українцям розповіли, де швидко знайти запчастини та пальне під час війни

Під час війни автомобіль грає не останню роль. Він може стати в нагоді при виїзді з місць ведення активних бойових дій або передачі допомоги. Але навіть у таких складних умовах транспорт потрібно обслуговувати та, як мінімум, заправляти.

Для безперешкодного руху стануть у нагоді онлайн-сервіси, які допоможуть швидко знайти найближчий автосервіс або заправку:

Так, у додатку Київ Цифровий є актуальна карта працюючих СТО з адресами, контактними даними та графіком роботи.

Інтерактивна карта OPIR відображає АЗС із наявним паливом, а також автомобільні сервіси по всій Україні. Крім того, на платформі можна дізнатися адреси аптек, найближчих укриттів, поштових відділень і пунктів з питною водою.

Інтерактивні карти мереж WOG та OKKO допоможуть знайти найближчу станцію з пальним, дізнатися її графік та деталі роботи, а також умови оплати та ліміт для заправки автомобіля.

Рубрика “Авто/мото послуги” на OLX містить майже 20 тисяч оголошень про ремонт, СТО, діагностику та інші важливі послуги по всій Україні.

Протягом березня у категорії “Запчастини для транспорту” на сайті OLX українці найчастіше шукали каністри (більше 124 тис. пошукових запитів), акумулятори та багажники на дах – по 47 тис. пошуків.

Що ж до шин та дисків, то за даними OLX Авто протягом березня найбільше українці шукають та пропонують на продаж шини діаметром R16. Середня вартість вживаних шин становить 1240 гривень за штуку, а нових – 1800 гривень. За гуму R17 пропонують ціну в 1500 гривень і 2213 гривень за нову. На третьому місці за кількістю оголошень та відгуків – шини R15 вартістю 980 гривень за уживану (знайти нові можна на 500 гривень дорожче). Загалом у рубриці “Шини, диски та колеса” розміщено понад 19 тисяч пропозицій серед двох десятків діаметрів шин.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти