Назвали корисні гаджети, якими користуються досвідчені автомобілісти

Експерти розповіли про найкорисніші гаджети для автомобілістів, які допоможуть у різних дорожніх ситуаціях як досвідченим драйверам, так і новачкам.

Телефон

Так, очевидно, але телефон дійсно є одним із найкорисніших девайсів для водія. Найчастіше його можна використовувати як навігатор, оскільки програми на кшталт Google Maps дуже точно будують маршрут до потрібної точки, вказуючи про всі потенційні перешкоди, які можуть виникнути на дорозі. Та ще й пропонують кілька траєкторій, щоб водій міг вибрати найзручнішу.

Автомобільний тримач

Зрозуміло, що тримати телефон у руках під час водіння – витівка не з найкращих. Щоб усунути цю проблему, було придумано автомобільний тримач для телефону. Цей аксесуар можна зафіксувати по центру керма на присосці, щоб телефон завжди був перед вами.

Відеореєстратор

Використання відеореєстратора важко переоцінити. Цей прилад може довести безневинність у спірній ситуації, зафіксувати зловмисника, який пошкодив автомобіль або зняти момент, який допоможе іншій людині. Загалом потенційної користі від нього дуже багато.

Радар детектор

Шикарним доповненням до відеореєстратора стане радар-детектор. Це спеціальний прилад, який знаходить камери і всілякі датчики, а потім сповіщає про них водія.

USB-розетка

Якщо у вас багато гаджетів на зразок навушників, телефону або навіть ноутбука – не скупіться і купіть USB-розетку. Вставивши цей аксесуар у прикурювач, у вас у машині з’явиться можливість заряджати різноманітні гаджети.

Джерело gsminfo.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти