Водіям назвали 4 плюси та 4 мінуси автомобіля з дизельними двигунами

Автомобільні експерти розповіли про переваги та недоліки автомобілів з дизельними двигунами.

До позитивних сторін можна віднести:

1. Значну економію пального. Водії, які рідше беруть свої автомобілі на заправку, можуть заощадити значну суму грошей на купівлю бензину.

2. Дизельні двигуни мають відмінну тягу навіть при русі на невеликих швидкостях. Щоб автомобіль почав швидко котитись, достатньо натиснути на педаль газу. Більше нічого не потрібне.

3. У порівнянні з бензином дизельне паливо значно безпечніше для навколишнього середовища.

4. Незважаючи на те, що сучасні дизельні двигуни мають велику кількість електричних компонентів, вони мають тривалий термін служби.

Однак є деякі несприятливі сторони.

1. Вартість автомобіля – це найзначніший фактор, який необхідно враховувати. Хоча при купівлі вживаного автомобіля тип двигуна не має великого значення, при купівлі нового автомобіля він має значення.

2. Продаж дизельного автомобіля, який автомобілісти не хочуть купувати, оскільки бензинові автомобілі для них привабливіші.

3. Висока вартість підтримки роботи цих двигунів та їх ремонту у разі несправності посідає третє місце у списку ключових проблем.

4. Коли автомобілі з дизельним двигуном переходять із палива, призначеного для літа, на паливо, призначене для зими, у них можуть виникнути проблеми.

Джерело uamotors.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти