Bugatti Veyron в Україні: фото, характеристики, ціни

Актуальних оголошень щодо продажу Bugatti Veyron в Україні на даний момент немає. Водночас, це не означає, що цей автомобіль неможливо купити в Україні. Так, цей гіперкар у продажу можна знайти на зарубіжних сайтах. Актуальні пропозиції є в Німеччині та Дубаї.

Один з найдешевших Bugatti Veyron у продажу зараз знаходиться в Дубаї, де за нього хочуть 320 000 доларів (йдеться про звичайну версію 2008 року випуску). Найдорожчий екземпляр, який зараз доступний до покупки – це автомобіль із Німеччини спецверсія суперкара Bugatti Grand Sport Vitesse IAA 2013, за яку хочуть 2 600 000 євро.

Якщо зважати на розмитнення та доставку в Україну, то в залежності від ціни вона стане від 115 тисяч доларів до приблизно 500 000 доларів. Якщо ж перевести ціну Bugatti Veyron у гривні, то вона складе від 15 млн. гривень до 117 млн. гривень залежно від моделі, комплектації та країни покупки.

Найдорожчою версією Bugatti визнано Super Sport, яка має під капотом 1200 к.с. (у базовій версії якихось “жалюгідних” 1000 к.с….) і здатна розганятися до 431 км/год (базова версія “всього-лише” до 407 км/год). Вартість цього автомобіля складає від 1,7 до 2,6 млн євро.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти