Новий Hyundai Creta 2022 року: все, що потрібно знати про кросовер

Зовсім скоро компанія Hyundai може випустити на індійському ринку модель Creta, яка буде оснащуватися газобалонним обладнанням. Щоправда, поки що офіційних підтверджень цієї інформації з боку виробника не надходило. Але поява подібного кросовера останнім часом стає все більш ймовірною, враховуючи зростання популярності паркетників з ГБО і роботу в цьому напрямі, яку проводять інші компанії.

Разом з цим Hyundai підготувала для Бразилії Creta у новому спортивному виконанні N Line.

Дана версія корейської моделі відрізняється від стандартних доопрацювань, які торкнулися зовнішність і салон. Екстер’єр кросовера поповнився решіткою радіатора нової конфігурації із тривимірною сіткою. Додатково інженери збільшили в розмірах центральний повітрозабірник, що також наголошує на спортивному стилі кросовера. Також корейська модель поповнилася великими бічними вирізами із оригінальними протитуманними фарами трикутної форми. Решітка радіатора та повітрозабірник пофарбовані у чорний колір. Для спортивної версії Creta підготували оригінальні колісні диски діаметром 17 дюймів, здвоєні патрубки вихлопної системи та кормовий бампер із декоративною вставкою, яка імітує дифузор.

Салон теж має переважно чорний колір, який на сидіннях розбавлений контрастним простроченням. Creta отримала спортивне кермо та більш комфортні передні крісла.

Під капотом у кросовера, призначеного для бразильського ринку, ховається літровий турбодвигун, який розвиває до 120 к.с. Зазначимо, що аналогічний агрегат встановлюється на інші модифікації корейської моделі.

Джерело nrj.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти