Назвали автомобілі, в яких найрідше ламаються двигуни: довго служать і не підводять

Хтось скаже, що в наші часи всі двигуни однаково погані. Однак насправді це не так. Якість силових агрегатів досить сильно скаче не тільки від марки до марки, а й від моделі до моделі.

Традиційно рейтинги надійності двигунів складаються на підставі аналізу частоти спрацьовування на панелі приладів лампи «Check Engine». Усього фахівці проаналізували 19.5 млн автомобілів, які були випущені в період 1996 по 2020 рік.

Найменший індекс спрацьовування Check Engine у ​​автомобілів марки Mitsubishi. Його показник становить 0,66 пунктів. На другому місці опинилася німецька копання Mercedes-Benz, автомобілі якої принесли їй показник індексу 0.74 пункту. На третій позиції за підсумками року розташувалися двигуни марки Volkswagen – 0.81 пункту індексу «чек».

До списку найбільш надійних моторів увійшли зі своїми агрегатами такі компанії: американська Buick – 0.84 п.п, Ford – 0.89, Mazda та BMW з показниками 0.93 та 0.94 пунктів відповідно. Закрили десятку лідерів марки GMC, Subaru та Cadillac. Двигуни GMC змогли набрати 0,97 пунктів. Останні дві з перерахованих марок продемонстрували індекс 0.99 пунктів. Окремо фахівці зібрали дані щодо вартості ремонту силових агрегатів.

Найдешевше після включення згаданого вище індикатора коштує ремонт марки Kia — в середньому 322 долари. На другому місці Chrysler – 333 долари. На третій позиції опинилися машини Mazda – 339 доларів. Далі йдуть автомобілі Hyundai, Dodge та Jeep. Середній показник вартості ремонту їм вкладається у суми від 350 до 360 доларів. Дев’ятку найдешевших в обслуговуванні закривають Chevrolet, Ford та GMC. Їхні двигуни ремонтуються в середньому за суми від 370 до 385 доларів. У хвості десятки найкращих розташувалися машини Volkswagen із середньою вартістю ремонту в 413 доларів.

Джерело u-news.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти