Назвали модель авто, яка користується найбільшим попитом серед автовикрадачів

Інститут дорожньої безпеки США (IIHS) провів дослідження викрадення автомобілів в Америці. На основі виплат страхових компаній за минулий рік експерти вивели модель, яку в США викрадали найбільше. Нею виявився люксовий позашляховик Cadillac Escalade.

Цікавий факт: у штатах це авто викрадали вшестеро частіше, ніж інші автомобілі.

Найбільшим попитом у викрадачів мали комплектації Cadillac Escalade EXT: на кожні 1 000 таких машин припало 14 випадків крадіжки. Не менш затребуваним минулого року був і Ford F-250. За підрахунками експертів з IIHS, на 1000 цих авто припало 9,7 випадків викрадення, при яких використовувався китайський телефон.

А ось Audi A6 та кросовери Mercury Mariner користувалися найменшим інтересом автомобільних злодіїв. На 1000 таких автомобілів припало близько 0,5 випадків автовикрадень.

Крім них у нижній частині рейтингу викрадень у США опинилися Chevrolet Equinox, Volkswagen Passat CC, Lexus RX350 та Saturn Vue. Число викрадень цих автомобілів становить 0,6 випадків/1 000 одиниць авто.

Загалом, як зазначають експерти IIHS, найбільшою увагою автовикрадачів минулого року користувалися позашляховики, пікапи та кросовери. Крім того, до списку машин, що найбільш викрадаються, увійшли і седани Chrysler 300.

Джерело avtosota.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти