Lexus LX з 1 мільйоном кілометрів пробігу: що зламалося та які проблеми

У спільноті автомобілістів одним з найбільш надійних авто вважаються машини марки Toyota. Якщо говорити про позашляховики, що не вбиваються, то славу “вічного” джипа заслужила Toyota Land Cruiser 100. Багато авто цієї моделі змогли подолати позначку на одометрі у 900 000 кілометрів, повідомляє Автоцентр.

Не менш живучим виявився і преміальний варіант цього автомобіля – Lexus LX 470. Так, власник одного з таких автомобілів розповів, що одометр його машини зупинився на позначці 999 999 кілометрів, після чого він проїхав ще близько тисячі кілометрів. При цьому, за 12 років володіння авто, власник не мав жодних серйозних проблем з машиною. За цей час він змінив радіатор, кондиціонер та генератор.

Якщо говорити про збільшення витрати палива, то воно з’явилося лише після 500 000 кілометрів і було дуже незначним. При цьому власник зазначив, що автомобіль протягом усього періоду своєї служби проходив ТО та ремонти лише у офіційного дилера. Про те, чи є настільки ж надійні автомобілі серед нових моделей хоч одна марка, можна буде говорити лише через кілька років.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти