Назвали топ-3 моделі ненадійних автомобілів на вторинному ринку, які не варто купувати

Сьогодні ми підібрали ТОП-3 моделей автівок, які не можемо рекомендувати до купівлі на вторинному ринку.

Так, третє місце посідає Chevrolet Cruze. У нього часто бувають проблеми із системою охолодження, які надалі призведуть до проблем із мотором: датчики, прокладки, сальники. Це все зробить тільки величезну дірку у вашому гаманці.

Також багато власників скаржаться на плаваючі обороти холостого ходу. Чим автомобіль старший, тим сильніше люфтить убік сама педаль зчеплення. Були помічені скарги і на коробку. Буває таке, що при включенні першої передачі потрібно докласти чимало зусиль.

Ще одна проблема пов’язана з електронікою, це підігрів передніх сидінь. Він може перестати працювати вже після перших 50 тисяч кілометрів. Якщо брати двигуни 1.6 та 1.8, то ми їх вважаємо досить надійними. Але вони вимагають належного догляду.

Друге місце займає Range Rover Sport

У разі покупки цього автомобіля на вас чекає, так як і з Chevrolet Cruze, купа проблем з електронікою. Для нормального ремонту необхідно зняти кузов із рами, що робить будь-який ремонт далеко не бюджетним.

Ще один мінус – це дороге обслуговування. До речі, думки щодо надійності відрізняються. Одні кажуть, що це повний мотлох, а інші, що дуже гарний і надійний автомобіль. Тож вирішувати вам брати його чи ні. Єдине, що нам подобається в Range Rover Sport, це його брутальний зовнішній вигляд.

Почесне місце займає наш “улюблений” автомобіль Chery Amulet

Тут усе просто. Вам достатньо подивитися на результати краш тестів, і ви навіть безкоштовно не захочете володіти цим автомобілем. Крім безпеки у Chery Amulet дуже галасливий салон, дубовий пластик та тонкий метал.

Джерело avtosota.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти