Назвали моделі Toyota з найдорожчим обслуговуванням

Сайт HotCars склав рейтинг моделей Toyota із найвищими витратами на обслуговування. Під цим розуміється регулярна заміна оливи, фільтрів, підкачування коліс та інші рекомендовані виробником роботи.

У 2019 році Toyota посіла перше місце в рейтингу репутації іноземних компаній. Частково на результат вплинула висока надійність, адже машини японської марки традиційно вважаються в цьому плані зразком. Той же 4Runner у США з року в рік називають одним із найнадійніших і “безсмертних” позашляховиків, а на підтвердження обов’язково наводять високу вартість на вторинному ринку.

Проте, глобальна інфляція вносить свої корективи. Покупці починають звертати увагу не лише на вартість палива, а й на обслуговування. Експерти склали рейтинг моделей Toyota, річне утримання яких коштує 495 доларів і вище.

Цікаво, що останнє місце зайняла Supra: спорткар обслуговувати дешевше, ніж соплатформний BMW Z4. За “Супрою” слідують Toyota C-HR (542 $), Avalon (597 $), RAV4 (636 $) і 4Runner (662 $).

Друга частина рейтингу починається з Highlander, за обслуговування якого щороку доведеться платити 730 доларів. Відразу за ним — мінівен Sienna (739$).

Ще дорожче буде коштувати Land Cruiser (746 $) і Venza (816 $).

Найдорожчим же в обслуговуванні автомобілем Toyota є позашляховик Sequoia – 893 долари.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти