Які преміальні автомобілі можна купити в Україні під час війни

Згідно з аналітикою від Інституту дослідження авторинку в Україні є чимало автомобілів у ціновому діапазоні 50 000 – 100 000 доларів, які відносяться до преміального сегменту. При проведенні дослідження враховувалися ті моделі у продажу, за якими є 50 пропозицій і більше. Таким чином, одиничні найдорожчі авто до списку не увійшли.

Якщо говорити про найдорожчі автомобілі на українському ринку уживаних авто, то лідерські позиції тут займає найбільший кросовер від BMW – модель X7. Середня ціна на цей автомобіль в Україні становить близько $94 000, а середній вік цієї моделі становить 2,2 роки. Почесне друге місце займає модель Audi Q8 із середнім цінником $74 500 і середнім віком у 2,7 роки.

Замикає трійку найдорожчих авто Audi E-Tron із середньою ціною $67 000 і середнім віком 1,9 року. В основному, до списку найдорожчих автомобілів потрапили преміальні моделі до 5 років. Водночас, наймолодшими стали автомобілі Tesla Model Y із середнім віком в 1,1 рік. Найстаріші преміальні авто – Mercedes-Benz G-Class із середнім віком 11,5 років.

Загалом ТОП-10 найдорожчих авто доступних до покупки в Україні виглядає так:

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти