Одометр закінчився, а автомобіль все ще їздить: реальна історія про надійність Toyota Tacoma

Одометр старої Toyota показує максимум 999 999 миль. Тепер щоб відслідковувати наступні ТО, власник повинен використовувати бортовий комп’ютер для підрахунку пробігу.

Насправді цей автомобіль проїхав вже 1,1 мільйон миль (1.8 млн км). Toyota Tacoma 2008 року випуску в Арізоні, досягла такого успіху завдяки невпинному плановому технічному обслуговуванню та дуже інтенсивній експлуатації.

Останні 700 000 миль Tacoma обслуговував один дилер у Темпі. Як сказав власник магазину Саша Болесніков, вони робили лише регулярну заміну масла кожні 5000 миль. Tacoma постійно заправляється синтетичним маслом Mobil 5W30, хоча в інструкції з експлуатації синтетичне масло не міститься.

Заміна генератора змінного струму, новий ланцюг ГРМ і напрямні ланцюга ГРМ — це те, що Toyota ще має пережити у найближчому майбутньому. В автосервісі кажуть, що використовуються тільки оригінальні запчастини, що, безперечно, допомагає. Зчеплення було замінено сотні тисяч миль тому в іншому гаражі, але знову ж таки, воно тримається досить добре.

2,7-літрова чотирициліндрова модель із п’ятиступінчастою механічною коробкою передач, це найпростіший екземпляр, який продавався у 2008 році. А простий найкращий, коли мова заходить про довговічність і надійність. Маючи лише 159 кінських сил, він ніколи не був найшвидшим або найзахоплюючим пікапом на дорозі. Втім можливість проїхати 1,1 мільйона миль без будь-яких реальних проблем є навіть більш захоплюючою, ніж швидкість.

Однією з найпоширеніших проблем з Tacomas є іржа, але оскільки це машина з Арізони, її, ймовірно, не так багато.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти