Назвали топ-10 найбільш ненадійних кросоверів і позашляховиків у 2022 році

Портал TopSpeed ​​склав рейтинг із 10 найненадійніших SUV у 2022 році.

Першим в антирейтингу виявився компактний кросовер Volkswagen Taos 2022 випуску, надійність якого експерти Consumer Reports оцінили всього на 1 бал зі 100 можливих. Причина – проблеми з двигуном, паливною системою, трансмісією та електронікою.

Друге місце дісталось Volkswagen Tiguan 2022 року. Через численні скарги на роботу його двигуна (не в останню чергу – системи охолодження), трансмісії та електроніки Consumer Reports присудив йому лише 3 бали зі 100.

На третьому рядку опинився Mercedes-Benz GLC 2022 року, який отримав 4 бали надійності зі 100. У цієї моделі найбільше претензій до трансмісії, підвіски та електроніки.

Четвертим став Volvo XC60 2022 року, якому теж присудили 4 бали зі 100. Найбільше нарікань, як зазначають експерти, у нього припадає на двигун та електронні системи.

Замкнув першу «п’ятірку» електричний кросовер Ford Mustang Mach-E. Найчастіше його власники скаржились на бортову електроніку та неполадки у роботі електродвигуна.

Шосте місце – за Kia Sorento 2023 модельного року, який отримав у США лише 5 балів надійності зі 100. Найбільше проблем з гібридною версією та її силовою установкою.

Сьомим виявився Buick Encore (5 балів зі 100) – його вважають ненадійним через проблемну систему охолодження двигуна та безліч різних неполадок в електриці.

Нарешті, восьмий, дев’ятий і десятий рядки антирейтингу найненадійніших SUV на американському ринку зайняли Jeep Cherokee (5/100), Nissan Pathfinder (5/100) та Hyundai Tucson (6/100). Усі троє розчарували власників нестабільною роботою двигуна і трансмісії.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти