Назвали найкращі моделі електромобілів 2022 року

Експерти склали рейтинг найкращих електрокарів, який виглядає наступним чином:

10. Volkswagen ID.3

ID.3 поставляється з двигуном, встановленим безпосередньо перед задньою віссю, та одношвидкісною коробкою передач. Візуально чистий та сучасний. Можливо, не найкращий з точки зору якості дизайну інтер’єру або системи сенсорного екрану, але досить ефективний та практичний у точності кермового керування.

Ця модель має запас ходу 260 миль, стандартну батарею на 58 кВтг і розганяється від 0 до 60 миль на годину за 7,2 секунди. Завдяки акустично розв’язаному шасі та кузову автомобіль напрочуд тихий навіть на високих швидкостях.

9. BMW iX (найкращі електромобілі від BMW)

BMW iX має відмінний дизайн інтер’єру та екстер’єру. З погляду простору та якості; це відповідає іншим електромобілям. Він має запас ходу 380 миль у повній зарядці та розганяється від 0 до 60 миль на годину за 4,6 секунди. Крім того, його компактний дизайн робить його ідеальним для міста. Повна зарядка може бути досягнута менш ніж за 12 годин із розеткою 240 В.

8. Audi Q4 e-tron

Практичний і розкішний позашляховик, що ідеально підходить для всієї родини. Здатний розвивати максимальну швидкість 111 миль на годину або 180 км/год і розганятися від 0 до 60 миль на годину за 6,3 секунди. Він має батарею на 80,0 кВтг та запас ходу 280 миль. Зручний та компактний салон з кріслами для чотирьох дорослих та місцем для дітей чи сімей з кількох осіб.

7. BMW i4 (найкращі елекромобілі від BMW)

Ця модель є чудовою заміною моделі tesla 3. BMW i4 – це повнопривідний автомобіль з подвійним електродвигуном, що забезпечує потужність на чотири колеса незалежно один від одного. Високошвидкісне ведення в цьому автомобілі абсолютно плавне завдяки його комфорту та безшумності. Розганяється від 0 до 60 миль на годину за 3,9 секунди, його максимальна швидкість становить 225 км/год, він має акумулятор на 80,7 кВтг і запас ходу 366 миль або 590 км.

Кожен BMW i4 оснащений універсальним пристроєм швидкого заряджання; портативний пристрій, сумісний з розетками 120 В і 240 В, цей зарядний пристрій заряджається від 0 до 100 відсотків менш ніж за 9 годин з розеткою 240 В. Доступний проекційний дисплей відображає важливі дані про керування, включаючи навігацію, швидкість та багато іншого. Крім того, в автомобілі передбачено помічника при паркуванні для маневрування в обмеженому просторі. Масив камер кругового огляду створює тривимірне зображення автомобіля та його оточення. Загалом це добре продумана модель.

6. Cupra Born (найкращі електромобілі за версією Volkswagen Group)

Невеликий сімейний автомобіль з акумулятором на 77 кВтг та запасом ходу 340 миль або 548 км. Розганяється від 0 до 60 миль на годину за 6,6 секунд. Заряджання на швидкому зарядному пристрої займає всього 35 хвилин, щоб досягти 80 відсотків. Він оснащений адаптивним круїз-контролем, системою допомоги під час руху для напівавтономного водіння, розпізнаванням дорожніх знаків, системою автоматичного гальмування та спортивною підвіскою з динамічним керуванням шасі. У його інтер’єрі ми знаходимо 12,0-дюймовий сенсорний екран та спортивні сидіння з підголовниками.

5. Volvo XC90

Надійний автомобіль Volvo XC90 гарантує безпеку на дорозі. Постачається з найсучаснішими датчиками та комп’ютером для автономного водіння з чіпом Nvidia Drive Orin у стандартній комплектації. З резервними системами для всіх основних функцій, таких як кермо або гальмування. Цей автомобіль є одним із найкращих позашляховиків на ринку.

4. Нові Skoda Enyaq iV

Побудований на тій же платформі, що моделі Audi Q4 E-Tron і Volkswagen id4. Це надзвичайно зручний автомобіль зі стильним дизайном інтер’єру та екстер’єру, а також такими функціями, як складні столики, відділення для парасольок, тримачі світловідбивних жилетів, електричний замок для безпеки дітей та просторі відсіки.

З погляду технологій, цей автомобіль оснащений цифровою кабіною, телефонною будкою з бездротовою зарядкою, навколишнім освітленням, двома задніми роз’ємами USB-C та розеткою на 230 В. Enyak має велику вантажівку з електричним заднім бортом, сіткою, вантажними елементами та гаками в багажнику. За допомогою швидкого заряджання автомобіль можна зарядити за 37 хвилин, хоча при використанні звичайної загальнодоступної зарядки потрібно 6 годин. Він має запас ходу 253 милі або 408 кілометрів та акумулятор на 82 кВтг.

3. Porsche Taycan 4 Cross Turismo

Ця модель пропонує неймовірне прискорення, агресивний стиль та стильний зовнішній вигляд. З запасом ходу від 215 миль або 346 км та розгоном від 0 до 60 миль на годину за 4,8 секунди. Цей автомобіль має 800-вольтову архітектуру, що забезпечує потужність заряду до 270 кВт. Потужність забезпечується двома електродвигунами загальною потужністю від 469 до 750 к.с., залежно від рівня обробки салону.

Він має двоступінчасту коробку передач на задній осі та, на відміну від інших електромобілів, які стають повільнішими в міру розрядки акумулятора, цей автомобіль забезпечує стабільну продуктивність. Заряджання може зайняти всього 22,5 хвилин, щоб перейти від 0 до 80 відсотків. Taycan Cross Turismo має повний набір розкішних функцій і великий список можливостей персоналізації. Постачається зі стандартною чотиримісною конфігурацією або додатковою п’ятимісною конфігурацією, стандартним панорамним люком на даху та великим простором із переднім багажником та корисним внутрішнім відділенням для зберігання речей.

10,3-дюймовий сенсорний екран у центрі панелі приладів і вертикально встановлений 8,4-дюймовий сенсорний екран, вбудований у центральну консоль. Він також пропонує 10,3-дюймовий сенсорний екран з боку пасажира, а також сумісність з Apple CarPlay та Android Auto, вбудовану навігацію та точку доступу Wi-Fi.

Porsche також пропонує стандартні та додаткові технології допомоги водію, які включають автоматичне екстрене гальмування, моніторинг сліпих зон, адаптивний круїз-контроль, паркування з дистанційним керуванням та допомога в утриманні смуги руху.

2. Kia EV6 (Кращий електромобіль від Kia)

Kia з привабливим дизайном доступний з одним електродвигуном, встановленим на задній осі, або електродвигуном на обох осях, і може бути налаштований як із заднім, так і з повним приводом. Повнопривідні моделі мають велику батарею на 77,4 кВтг і потужність від 320 до 576 кінських сил. Задні приводні моделі мають меншу батарею на 58,0 кВтг і всього 167 кінських сил.

Найменша модель батареї має дальність дії 232 милі, а більша – 310 миль. При робочій напрузі 800 В акумулятор можна заряджати від 0 до 80 відсотків за 18 хвилин при підключенні до швидкозарядного пристрою потужністю 350 кВт. Бортовий зарядний пристрій потужністю 11 кВт може зарядити акумулятор від 10 до 100% за 7 годин при підключенні до розетки рівня 2.

Kia EV6 поєднує в собі високотехнологічний контент, такий як цифрова панель приладів, з практичними елементами, такими як плаваюча центральна консоль з великим об’ємом пам’яті і великим відром для сміття під нею. Пасажирський простір великий, за заднім сидінням багато місця для вантажу, а в передньому багажнику більше місця для зберігання речей.

1. Tesla Model S Plaid (Найкращий електромобіль від Tesla)

Перша Tesla з трьома електродвигунами, двома ззаду та одним на передній осі. З вражаючою максимальною швидкістю 200 миль на годину або 322 км/год та потужністю 1020 к.с. Він здатний розганятися від 0 до 60 миль на годину за 1,99 секунд, а завдяки новій системі управління температурним режимом він може робити це багаторазово. Він їде комфортно завдяки адаптивній пневматичній підвісці, а запас ходу становить 348 миль.

Він має 5 місць та достатній вантажний простір об’ємом 61,4 кубічних фути зі складеним заднім сидінням. Говорячи про функції, модель S Plaid поставляється з усіма стандартними технологіями, які зазвичай приносять автомобілі Tesla, включаючи супутникове радіо, точку доступу Wi-Fi, розважальну систему, аудіосистему преміум-класу, з’єднання Bluetooth, додатковий аудіовхід, інтеграцію смарт-пристроїв, HD-радіо і т.д.

Інші функції, пов’язані з комфортом, включають, окрім іншого, навігаційну систему; Автоматичне паркування, охолодження передніх та задніх сидінь, клімат-контроль, круїз-контроль, задні двері з електроприводом, підігрів передніх та задніх сидінь, дистанційне відкривання багажника, клімат-контроль, універсальний пристрій відкривання гаражних воріт та багато іншого. У функціях, пов’язаних з безпекою, Plaid поставляється з резервною камерою, попередженням про перехресний рух, системою допомоги при паркуванні ззаду, монітором сліпих зон, допомогою утримання смуги руху, попередженням про вихід зі смуги руху, монітором тиску в шинах, системою допомоги при гальмуванні , контролем стійкості та тягою. контроль.

Автомобіль поставляється зі стандартним перлово-білим багатошаровим покриттям кузова, а додаткові кольори кузова включають темно-синій металік, північний сріблястий металік, червоне багатошарове покриття та суцільний чорний.

Важливо пам’ятати, що це довідковий список. У будь-який момент ринок може змінитися через появу нових електромобілів або через поліпшення або оновлення. Тому завжди важливо провести відповідне дослідження перед будь-якою покупкою.

Джерело uamotors.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти