Водіям розповіли, що саме потрібно врахувати під час підготовки автомобіля до зими

Автомобільні експерти сайту claims зібрали основні поради щодо підготовки автомобіля до зими.

1. Перевірте глибину протектора вашої шини. Протектор, що рекомендується, становить 3 мм на всіх 4 шинах, щоб компенсувати потенційну втрату зчеплення зі слизькою поверхнею дороги.

2. Переконайтеся, що кожне зовнішнє світло у вашому автомобілі працює – від фар та стоп-сигналів до передніх та задніх протитуманних фар, переконайтеся, що кожне світло працює правильно та виглядає яскраво. Фари слід перевіряти щоразу, коли ви сідаєте за кермо. Темними ночами та ненависною погодою яскраві вогні допомагають вам дістатися місця призначення, а також попереджають інших учасників дорожнього руху про вашу присутність.

3. Підтримуйте рівень рідини омивача. Підтримка оптимального рівня рідини омивача вітрового скла потрібна для зимового водіння. Дорожній пісок, бруд, та листя переважають у холодні місяці, і все це може прилипати до лобового скла та перешкоджати вашій здатності ясно бачити. Якщо двірники не видаляють сміття, безпечно зупиніться та очистіть його самостійно. Робота з частковою видимістю завжди небезпечна.

4. Змастіть дверні замки та петлі. Візьміть куплене в магазині промислове мастило, наприклад, силіконовий спрей, і нанесіть його на всі двері та замки в автомобілі. Це запобігає збоям у роботі будь-якого з механізмів вранці, що означає, що ви можете отримати доступ до автомобіля. Також рекомендується розпорошити силіконове мастило на петлі капота і клямку на той випадок, якщо вам знадобиться перевірити двигун або долити рідини пізніше.

5. Тримайте набір для виживання в багажнику автомобіля. Якщо ви застрягнете у якийсь момент вашої подорожі, наявність набору предметів у багажнику вашого автомобіля може мати вирішальне значення для вашої безпеки. Основи, такі як світловідбивні куртки, невелика лопата, скребок для льоду вітрового скла, ліхтарик, аптечка, велика пляшка води та закуски і, нарешті, теплі ковдри та одяг. Разом цей набір для виживання дуже добре послужить вам, поки ви чекаєте на порятунок.

6. Перед поїздкою переконайтеся, що ваше вітрове скло повністю очищене. Ніколи не здійснюйте навіть коротких поїздок з зледенілим вітровим склом. Використовуйте скребок для льоду або вбудований обігрівач вітрового скла автомобіля, щоб повністю очистити огляд. Якщо ви виявите, що ці варіанти вам не підходять, використовуйте придбаний у магазині антифриз або саморобний розчин, що складається з ⅓ води та ⅔ ізопропілового спирту (медичного спирту). Це має очистити ваше лобове скло дуже швидко!

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти