Назвали 3 автомобільні розчарування 2022 року

Автомобільні експерти перерахували три нових автомобіля, які стали найбільшим розчаруванням з усіх, які були представлені в поточному році, повідомляє “Твоя МАШИНА”.

Очолює цей антирейтинг сімейство японських електрокарів Toyota bZ4X та Subaru Solterra. Ці автомобілі не мають клієнтського попиту, за ними не вибудовується черга, а рентабельність їх виробництва залишається під великим питанням. Провиною всьому — критичні недоробки, які не дають їм можливості бути конкурентоспроможними на світовому ринку. Насамперед, покупці таких машин з’ясували, що батареї Toyota bZ4X і Subaru Solterra в холодну пору року можуть заряджатися дуже повільно. Вже в червні повідомлялося про відкликання цих електрокарів через ненадійне кріплення коліс, які можуть відвалитися під час руху машини. Однак вирішити цю проблему виявилося не так просто, і автовиробнику довелося викуповувати автомобілі у клієнтів.

Ще один мінус – запас ходу електричних кросоверів Toyota bZ4X і Subaru Solterra виявився меншим, ніж повідомлялося в документації. За підсумками європейських тестів з’ясувалося, що електрокари можуть досягти лише половини заявленого пробігу без підзарядки 220 км, при цьому паспортний показник становить 442 км.

Друге місце в цьому антирейтингу дісталося пікапу Hyundai Santa Cruz. Цей автомобіль має плавний хід і може перевозити мотоцикли, квадроцикли та дошки для серфінгу. Однак, модель Santa Cruz не користується популярністю. Причина – це конкурент Ford Maverick, який виявився більш економічним та доступним за ціною.

Електромобіль Volkswagen I. D. Buzz отримав третє місце у цьому списку. Новинка від німецького виробника обійдеться покупцю у суму від 64 тис. 581 євро. За заявою компанії, потужність електрокара складає 204 к.с., а запас ходу на одній зарядці – 400 км. Незважаючи на це, машина для подорожей і далеких поїздок виявилася не пристосованою. Для міських кур’єрських служб модель Volkswagen I. D. Buzz найбільше підходить.

Джерело tarantas
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти