Водіям розповіли, як часто потрібно мити автомобіль взимку

Автомобільні експерти вирішили розповісти водіям, з якою періодичністю слід мити машину взимку, повідомляє “Твоя МАШИНА”

У зимову пору року, зокрема під час снігопадів та відлиги, автомобіль дуже швидко стає брудним. Але також у різні порожнини машини потрапляють реагенти, сіль, пісок та інші речовини, які в майбутньому провокують корозію кузова та деталей ходової частини.

Тому автомобільний експерт рекомендує водіям їздити на мийку щоразу, коли автомобіль забруднився, якщо такої можливості немає, тоді потрібно мити авто з періодичністю раз в два тижні, щоб на кузові не залишалося бруду.

Також варто врахувати, що на деяких автомобільних мийках за додаткову вартість можна помити днище автомобіля, саме це і збільшить шанси на те, що у автомобіля не буде корозії.

А ось щоб не створювати собі проблем з лакофарбовим покриттям, експерт радить не їздити на автоматизовані мийки, де машину миють величезні щітки, що обертаються. Він назвав це “тунель жаху” і зазначив, що в майбутньому на авто пошкодиться фарба і з’явиться безліч маленьких подряпин.

Джерело tarantas
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти