Навіщо чоловікам вимикати підігрів сидінь в автомобілі під час довгої поїздки

Лікар уролог розповів водіям чоловікам, що підігрів крісел впродовж усієї поїздки у машині завдає шкоди фертильності чоловіка.

Підігрівом крісел у машині чоловікам користуватися не шкідливо, а абсолютно нормально, і навіть з якогось погляду корисно, зазначив лікар. Однак необхідно враховувати те, що включати підігрів сидінь на весь час тривалої поїздки не слід: необхідно прогрівати крісло в автомобілі до комфортної температури, а потім підігрів відключити.

При цьому прогрівати сидіння в машині все ж таки краще до початку поїздки та посадки в салон, уточнив лікар-уролог, але й гріти крісло температурою власного тіла теж не потрібно.

«Постійно сидіти у гарячому кріслі не рекомендується. Якщо чоловік фертильного віку, тобто планує вагітність своєї партнерки, або не виключає такої можливості, то підвищена температура може дещо погіршити функцію яєчок. Це може виявитися зниженням якості сперматозоїдів та тимчасовим зниженням рівня тестостерону. Не у всіх і не завжди, але такий ризик є і він досить високий», — пояснив лікар.

Джерело tarantas
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти