Назвали топ-5 седанів вартістю до 8000 доларів, які можна знайти в Україні

Автомобільні експерти склали список компактних седанів В-С-класу, які можна знайти на українському ринку за ціною до 8000 доларів.

В нашій країні попит на невеликі седани не стає меншим, не дивлячись на те, що кросовери та позашляховики випереджають їх за популярністю серед українців.

Ці класи автомобілів приваблюють в першу чергу тим, що мають легку конструкцію, а відповідно і ремонт буде не складним. По-друге, на вторинному ринку величезна кількість пропозицій, а відповідно буде не складно знайти хороший варіант. І по-третє, відносно низька вартість. До 8000 доларів можна знайти автомобіль з великим багажником, з подушками безпеки, кондиціонером, а буває навіть і “автомат” або дизельний мотор.

Нижче назви авто, вік яких не більше 5 років, пробіг не більше 100 000 км:

– Daewoo Sens (ЗАЗ Sens)

– Ford Fiesta Sedan

– Peugeot 301

– Ravon R4

– Renault Logan

До речі, за даними Інституту досліджень авторинку, абсолютну більшість оголошень про продаж на українському ринку надалі складають легкові авто вартістю до 10 тисяч доларів. У листопаді частка таких машин склала 76% від загальної кількості. Водночас найбільша кількість пропозицій продажу знаходиться в категорії 1-2 тисячі доларів: 10,8%.

Джерело hotline.finance
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти