Українцям розповіли, як швидко та вигідно продати автомобіль під час війни

Українцям розповіли, як швидко та вигідно продати автомобіль під час війни. Так звану інструкцію склали автомобільні журналісти видання АutoВigmir)net

Звичайно, кожний автовласник який хоче продати свій автомобіль, мріє про те, щоб продаж відбувся в максимально короткий термін, а ціна була максимально висока. Але зазвичай, це два несумісні моменти, тож автовласники вирішують піти на деякі компроміси.

Експерти розповіли, як власнику підготуватися до продажу свого авто та покращити шанси на продаж за максимальну ціну та у найкоротші терміни.

Як правильно скласти оголошення про продаж автомобіля

Оголошення має велике значеня, тому що багато покупців, як тих, хто займається автопідбором, так і простих покупців, відкидають частину пропозицій про продаж авто ще під час перегляду оголошень. Оголошення про продаж має зачепити потенційного покупця, але при цьому в ньому має бути максимально чесна та правдива інформація.

В першу чергу в оголошенні потрібно вказати набір базових параметрів, на які орієнтуються покупці при виборі авто:

– марка та модель;
– об’єм двигуна;
– пробіг;
– рік випуску;
– вид палива;
– кількість ведучих коліс;
– особливості комплектації.

Ціну треба вказати обов’язково, як і те, що ви готові торгуватись. Не буде зайвим, якщо ви розпишите, що відбувалося з авто за історію вашого володіння (великі ремонти, тюнінг, поліпшення і т.д.)

Хороше фото – запорука успішного продажу

В оголошенні має бути багато фотографій у високій якості. Світлини повинні бути свіжими, а не однорічної давнини, а то й старшими. Також можуть викликати підозри літні фото взимку чи зимові влітку, оскільки це штовхає на думку, що власник довго не може продати машину, а відповідно до неї буде більше питань (хоча, можливо вона абсолютно нормальна).

Автомобіль потрібно відфотографувати по максимуму, але серед обов’язкових фото мають бути:

– зовнішній вигляд машини з 4 сторін;
– дуже бажано фото пошкоджень на кузові (якщо є);
– фото підкапотного простору;
– фото салону;
– фото багажника;
– фото приладової панелі, коли авто запущено;
– фото шин (залишок протектора).

Також варто пам’ятати, що чисті автмообілі купують частіше. Та і буде дивно, якщо ви зробити фото брудної машини.

Хімчистка салону або ретельне миття – обов’язковий захід не лише перед показом авто реальному покупцеві, а й перед фотосесією. Але при цьому головне не перестаратися. Так, ретельно відмитий моторний відсік може навпаки насторожити покупця, він може подумати, що ви намагалися змити сліди підтікання якихось технічних рідин.

Несправність – привід для торгу

А оазі наявності невеличкої несправності в авто, краще її відремонтувати, щоб це не впливало на загальне враження про автомобіль, а також не було приводом для торгу. Але якщо авто має серйозну несправність, тоді головне правильно оцінити автомобіль і поставити ціну нижче за ринкову, що дозволить швидше позбутися неробочого авто.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти