Водіям розповіли, як уникнути дорогого кузовного ремонту

Автомобільні експерти розповіли автовласникам, яким чином можна захистити кузов автомобіля. Нажаль, яким би міцним не був кузов машини, через деякий час він все одно починає іржавіти через багато факторів. Але цих процесів можна уникнути, розповіли в “Апостроф”.

До причин зношення кузова авто можно віднести несприятливі погодні умови, недостатній догляд за транспортним засобом, погані дороги або неакуратність водіння. Через це, на захисному покритті з’являються сколи та тріщини, в які згодом проникає волога та бруд.

Для того, щоб автомобіль був в гарному стані якомога більше часу, потрібно дотримуватись простих порад по догляду. В першу чергу потрібно регулярно мити машину на професійній мийці, де приділять особливу увагу важкодоступним місцям. Особливо це актуально в холодну пору року, коли вулиці посипають піщано-сольовою сумішшю, що руйнує лакофарбове покриття. Також можна придбати антикор для прихованих порожнин транспортного засобу. Зараз засоби такої дії здатні не тільки захистити кузов від іржавіння, але й призупинити корозійні процеси, що вже почалися.

Найефективнішим засобом є спеціальна антигравійна плівка, яку виготовляють з міцних композитних матеріалів, вона може бути абсолютно прозорою або кольоровою. Обклеїти можна як весь автомобіль повністю, так і лише її найвразливіші частини.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти