Рейтинг найненадійніших сучасних автомобілів

Ні для кого не секрет, що в деяких нових автомобілях виявляють серйозні проблеми одразу після випуску. В таких випадках автомобільні бренди влаштовують відзивні компанії. Це робиться для того, щоб не ставити під загрозу життя та здоров’я покупця, виробники не повертають гроші за щойно придбаний автомобіль, а влаштовують відзивну компанію і ремонтують машини за власний рахунок.

Портал car-recalls.eu опублікував список автомобільних брендів, які найчастіше вдаються до відкликання своїх автомобілів.

В рейтингу було згадано 30 автомобільних брендів, на першому місці рейтингу опинилася компанія Mercedes-Benz з кількістю відзивних компаній в 39 штук. Найбільше проблем було з S-класом останнього покоління (6 відзивних кампаній). Більше ніж 1 мільйон C-Class, E-Class, G-Class, S-Class, Vito, V-Class, CLS, GLC, GLE та GLS вироблених з 2017 по 2021 рік були відкликані, щоб усунути можливу пожежу в моторному відсіку. Ще близько мільйона моделей ML-Class, GL-Class та R-Class 2004-2015 р.в. відкликали через проблеми з гальмами. Відзивна кампанія торкнулася і моделей Sprinter, у яких спостерігалися проблеми із задніми стоп-сигналами.

На другому місці опинився бюджетний автомобільний бренд Peugeot – 15 відкликань. Моделі 308, 2008, 208, 3008 та 5008 відкликали через проблеми з програмним забезпеченням щодо викидів. У моделі 301 було виявлено проблеми з карданом. Водночас проблемною була і модель Expert, у якої знайшли кілька різних дефектів, серед яких проблеми з паливною системою, задніми гальмами та заднім склом.

На третьому місці бренд Volkswagen – 14 відкликань. Проблеми знайшлися у моделі Polo (подушки безпеки та панорамний люк), а також моделей T-Roc, Passat, Golf, Crafter, Fox, Caddy та Arteon.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти